Menu:

TANDEM MED PARAGLIDER FOR ALLE

tandem.gifTANDEM PARAGLIDING.
Ønsker du å oppleve Landskapet fra oven er en tandemtur midt i blinken for deg. Vi er medlemmer i Hof paragliderklubb og flyr alle helger (sommerstid også etter arbeidstid) hvis været tillater det. Ved å henvende deg til Hof paragliderklubb kan du få en tandemtur som en introduksjon til denne sporten. Vi starter fra et godkjent flysted (avhengig av vindretningen) og lander 250-400 meter lavere på landinga under flystedet. Turen tar fra et par minutt til en halv time eller mer ut fra forholdene. Våres nærområder er flystedene i Vestfold i Hof området. Vi kan ta på oss tandemoppdrag over hele Østlandet etter avtale.

I en tandem paraglider sitter du i et eget seletøy framfor piloten. En starter ved å legge skjermen ut bak piloten og passasjeren. Deretter trekker en skjermen opp ved å springe fremover og stort sett vil en være i luften i løpet av noen få skritt. I luften vil du kunne sitte komfortabelt i seletøyet.

Alt du trenger for å være med er fjellstøvler (eller lignende) og klær etter temperaturen ute - hansker kan og være greit å ha på seg. Ønsker du å ta med kameraet og knipse bilder er det mulig, du har begge hendene frie og har fullt utsyn.

Når vi er i luften kan du være med å bestemme hvordan turen skal være. Ønsker du kun å sveve rolig rundt gjør vi dette. I utgangspunktet er en tandemtur en veldig rolig og behagelig opplevelse som passer for de fleste uansett alder som er i normal fysisk form!

For å fly tandem med oss, må du fylle ut et egenerklæringsskjema. Er du under 18 år må du ha underskrift fra foresatte.

Har du lyst på en tur selv eller vil du gi bort en tur til noen?

Kontakt sertifisert og godkjent tandem pilot som er medlem av og flyr for Hof paragliderklubb:
Milan Lindauer
Tlf 33387654
mob 90208022
E-mail: lindauer@frisurf.no

.